Покришка з камерою 4.00*14 "ялинка" 5,5 кг

Цена: 1584 грн.
  • Наличие уточняйте
  • Код товара: 3935
  • Поставщик: Агротех-трейдинг
Кол-во:
Купить Купить в 1 клик

Покришки з камерою 4.00*14 ТАТА 6PR (мототрактор) використовуються на мототракторах 12-15 к.с. середнього класу потужності.

Застосування
Пропонований тип шин використовується на мототракторах середнього класу потужності. При покупці шин слід звернути увагу на відповідність призначення шин, а також розмір, допустиме навантаження. Насамперед порівняйте пропонований посадковий розмір під диск із розміром диска, для якого призначається дана покришка. Розмір вимірюється у дюймах. Далі переходимо до параметра припустимого навантаження. Визначаючи для себе цей параметр, слід розуміти, як ви збираєтеся використовувати свою техніку, яке навісне обладнання у вас є і яке ви ще збираєтеся придбати. Відповідно до цього слід визначити розмір допустимого навантаження. Якщо він невеликий шини будуть зношуватися швидше. А їзда на зношених або пошкоджених шинах може бути небезпечною для техніки і для вас. Зношену чи пошкоджену шину необхідно негайно поміняти на нову. А для цього вона має бути в запасі, щоб не гальмувати робочий процес.

Переваги
Покришки з камерою 4.00*14 ТАТА 6PR (мототрактор) поставляються в комплекті з камерою. Тип протектора «ялинка» забезпечує надійну прохідність по нерівному ґрунту. Покришка виготовляється з гуми високої міцності, має шість шарів корду. Допустиме навантаження 300 кг, що забезпечує стійкість до навантажень та зношування.
Купуйте Покришки з камерою 4.00*14 ТАТА 6PR (мототрактор) підвищеної зносостійкості в інтернет магазині «Мотоблок ТАТА».