Покришка з камерою 4.00*14 "дорожня" 5,5 кг

Цена: 1508 грн.
  • Наличие уточняйте
  • Код товара: 4051
  • Поставщик: Агротех-трейдинг
Кол-во:
Купить Купить в 1 клик

Покришки з камерою 4.00*14 ТАТА 8PR (мототрактор) використовуються на мототракторах 12-15 к.с. високого класу потужності. Призначені для передньої осі мототрактора.

Застосування
Без техніки в сільському господарстві не обійтися, адже багато завдань вирішуються швидше та простіше із її застосуванням. А щоб техніка служила довше і рідше ламалася, потрібно проводити профілактичне технічне обслуговування, стежити, щоб усі механізми працювали без збоїв. Ви вже визначилися з вибором техніки та купили мототрактор. З моменту його придбання робота в саду та городі стала набагато продуктивнішою. Ми розповімо вам, як доглядати вашого помічника. Зверніть увагу на шини, це одна з деталей, що зношуються, від них залежить надійність і безпека руху мототрактора. При пересуванні по нерівній поверхні особливо важливо зберігати стійкість транспорту, тому слід стежити за станом шин. Є ряд характеристик, керуючись якими потрібно вибирати шини, це сезонність, конструкція шини: з камерою або без, посадковий діаметр, ширина шини, тип протектора тощо.

Переваги
Ця шина постачається в комплекті з камерою. Тип протектора «дорожній» забезпечує відмінну швидкість при їзді. Покришка виготовляється з гуми високої міцності, має вісім шарів корду. Допустиме навантаження 400 кг, що забезпечує стійкість до зносу та навантажень.
Купуйте покришки з камерою 4.00*14 ТАТА 8PR (мототрактор) підвищеної зносостійкості в інтернет магазині «Мотоблок ТАТА» та ви отримаєте офіційну гарантію виробника на 21 день.