Двигун 178FE - дизель (під шпонку діаметр 25 мм) (6 к.с.) з електростартером

Цена: 16114 грн.
  • Есть в наличии
  • Код товара: 3655
  • Поставщик: Агротех-трейдинг
Кол-во:
Купить Купить в 1 клик

<strong>Дизельний двигун з електростартером 178</strong><strong>FE</strong><strong> (з виходом валу під шпонку, 25 мм)</strong> – модель, що подобається багатьом користувачам за свою надійність, функціональність та продуктивність. Цей двигун має середню потужність, при цьому має високу якість складання.

Електростартер в комплектації дозволяє заводити цей прилад різними способами. Ця характеристика робить його зручнішим, ніж інші моделі, оснащені лише ручним типом старту.

<strong>Застосування</strong>

Цей агрегат застосовується на різних видах техніки, таких як мотоблоки, електрогенератори, культиватори, мотопомпи тощо. Він широко використовується фермерами для таких робіт, як підгортання, копання землі. Крім того, цей мотор добре себе зарекомендував у будівельних, ремонтних роботах і навіть у промислових цілях.

<strong>Принцип роботи</strong>

Цей прилад – представник класу дизельних двигунів, одноциліндровий чотиритактний. Такий тип моторів поширений у світовій практиці, він зарекомендував себе як надійний та доступний для споживачів.

Один циліндр говорить про порівняльну простоту конструкції. Він має середню вагу, не найлегшу, але й не найважчу. Дизельне паливо часто дешевше, ніж бензин, що позитивно впливає на експлуатаційні витрати.

Цей пристрій не вибагливий у техобслуговуванні, ламається рідко, має довгий робочий ресурс. Хоча його покупка коштуватиме дещо дорожче, ніж бензинового. У ньому є за що сплатити. Споживання пального - приблизно на третину менше, ніж у аналогів, що працюють на бензині. «Дизель, що чадить» поступово став міфом минулого часу. Сучасні технології дозволили досягти того, що ці мотори екологічні та викидають мінімум шкідливих речовин в атмосферу.

Чотири такти (або цикли) роботи двигуна роблять його тихим, він створює не таку велику кількість вібрацій, як двотактні моделі. Також він довговічніший, ніж двотактники.

<strong>Переваги</strong>
<ul>
<li>великий робочий ресурс. Цей агрегат є більш довговічним, ніж бензиновий.</li>
<li>високий ККД, високий крутний момент на низьких обертах;</li>
<li>витрата палива дуже економна, користувачі не витрачають величезні гроші на те, щоб заправити цей апарат;</li>
<li>тиха робота, «комфортна для вуха» користувача;</li>
<li>надійність конструкції, якісне складання;</li>
<li>пристрій працює навіть у несприятливих умовах запилення, морозної погоди;</li>
<li>працюючи тривалий час без зупинки, цей двигун не перегрівається, підтримує оптимальну температуру.</li>
</ul>
Купити <strong>дизельний двигун з електростартером 178</strong><strong>FE</strong><strong> (з виходом валу під шпонку, 25 мм) можна в нашому інтернет-магазині за привабливою ціною.